Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

The Crew Xbox One játékszoftver

További képek The Crew Xbox One játékszoftver

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

Értékeld elsőként!

Cikkszám: 403265

 • Platform: Xbox One | Stílus: verseny, akció | Kiadó: Ubisoft

 

részletes leírás
tulajdonságok

2017.04.07.

9.990 Ft

 • Nem kapható

  A terméket már nem forgalmazzuk.

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  The Crew Xbox One játékszoftver adatai:

  A Ubisoft is megmutatja, hogy mi kell egy jó autós játékhoz, a The Crew segítségével ráadásul olyan új lehetőségeket valósítottak meg, amelyeknek köszönhetően magabiztosan kijelenthető: új színt, új életet hoztak a műfajba!

  The-Crew.jpg

  A The Crew Xbox One játékszoftver egyik legkomolyabb vonzereje, hogy olyan monumentális szabadságot ad a kezünkbe, ami páratlannak tekinthető a virtuális autóversenyek világában. Ennek köszönhetően arra megyünk és azt az utat választjuk, amerre csak szeretnénk és amelyik a legszimpatikusabb számunkra. Ráadásul mivel az óriási játéktér folyamatos interakciót is biztosít, bármerre is tévedünk, garantáltan belefuthatunk majd újabb kihívókba és versenyekbe, amelyek a sajátos multiplayer módnak köszönhetően akár többjátékos élményekkel is tudnak kecsegtetni számunkra.

  A Ubisoft olyannyira nem aprózta el a The Crew Xbox One játékszoftver bejárható területének méreteit, hogy a térkép egyik végéből a másikba több mint másfél óráig tart majd eljutni, de unatkozni egy percig sem fogunk a nagy száguldozás során, hiszen a versenyek közben bejárhatjuk a teljes Egyesült Államokat! Ellátogathatunk például Miami napsütéses tengerpartjaira, de körözhetünk egyet a neonfényes Las Vegas-ban is, mindezt pedig valós időben, töltőképernyők vagy várakozás nélkül, akárcsak a valóságban.

  A The Crew további érdekessége, hogy az egyjátékos élmény olyannyira összefonódik a multiplayer móddal, hogy a rendkívül változatos versenyeken bármikor feltűnhetnek valódi játékosok, sőt mi több, barátainkat is bevonhatjuk a nagy száguldásba, amit leginkább a határtalanság jellemez majd.  • Ismerd meg te is a valaha készült legmonumentálisabb autós játék élményét és fedezd fel négy keréken a teljes Egyesült Államokat!
  • Válassz a több száz elképesztően kidolgozott sportautó közül, és élvezd azt az óriási szabadságot, amit a hatalmas játéktér biztosít számodra, méghozzá töltőképernyők nélkül!
  • Fedezd fel, hogy milyen az, amikor minden kanyar után kihívások várnak rád, és amikor az egy- és a többjátékos mód egy nagy egészet alkot, és bármikor belebotolhatsz egy új kihívóba, aki szeretné bizonyítani: sokkal gyorsabb nálad!


  Tovább a gyártói weboldalra...

  tulajdonságok

  összehasonlítás

  Xbox One

  akció, autóverseny

  12+

  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!